beats by dre cheap

Junačka pogibija glavice kupusa

Juče, u pokušajima da napravi svježu salatu, moja supruga (ili žena, kako je to običaj da se kaže), zaglavila je nož marke "Excalibur" u glavicu kupusa. Nemoćna da popravi situaciju, pozvala me je u pomoć.

I onda dolazim ja, "Kralj Artur", vitez čistog srca, zauzimam potcjenjivački početni položaj za izvlačenje noža marke "Excalibur" iz glavice kupusa i, onda, shvatam da je kupus mnogo jača organizacija molekula, nego što to odaje njegova spoljašnjost.

Čelično sječivo noža marke "Excalibur", probilo je pedesetak slojeva, ali je njegova penetracija zaustavljena u samom korijenu kupusa. Nakon što je korijen zaustavio oštricu, i listovi su, zbijeni u slojeve, držeći se na okupu, čvrsto pritisnuli, pa je nož ostao u tom, za njega, sramotnom položaju.

Dobro! Ja, Kralj Artur, vitez čistog srca, upotrijebio sam svoje mišiće i snagu i iščupao nož. Kupus je, ipak, završio u ukusnoj salati, ali je ostao da živi u mojim mislima kao simbol otpora. Čak je njegova junačka pogibija dobila i post na blogu, a njegova "složnost" nam treba svima služiti za primjer.
 

Budan u snovima vs. sanjar na javi
http://kakobilo.blogger.ba
02/05/2018 13:17